Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-26T17:52:05+02:00
In opinia mea, rolul campaniilor de promovare a unui stil de viata sanatos este foarte imporatant pentru oameni deoarece unele persoane nu stiu , cum si cand sa consume niste alimente sanatoase de aceea persoanele mai invarsta se imbolnavesc din cauza alimentelor nesanatoase si grase. 
Niciun om nu stie concret ce fel de alimentatie i se potriveste organismului sau daca nu apeleaza la un doctor pentru o dieta ,celor care le trebuiesc sa slabeasca sau celor bolnavi de anumite boli grave.
In primul rand, sanatatea este cea mai importanta ca toate , ea ne da bucuria de a trai , de a iubi si de a fi in forma intotdeauna.
De exemplu: acele persoame supraponderale care abea se pot misca nu au o viata tocmai sanatoasa deoarece eu detin acea cantitate de grasime de care nu pot scapa daca nu isi dau silinta si se poat imbolnavi sau pot ajunge la moarte ceea ce nu cred ca isi doreste nimeni. 
In al doilea rand, este necesar sa promovam aceste campanii pentru un stil de viata sanatos pentru ca este un ajutor mare de a trai sanatos si de a te bucura de viata.
In concluzie , facem o mare greseala daca nu ne dam silinta de a ne ingriji pentru ca mai tarziu vom ajunge foarte rau din cauza exagerarilor pe care le facem si vom vrea sa dam timpul inapoi sa facem ceea ce trebuie pentru viata si sanatatea noastra. Sper ca te-am ajutat cumva
3 5 3