Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-26T17:59:13+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
L'adolescence est la plus belle periode de la vie.Tous les moments avec les amis sont merveilleux.Chaque jour nous rencontrons a l'ecole et apprenons socialiser.L'adolescence donne la posibilite de voir et faire la difference entres des gens.Les uns t'aprennent le mal et les autres le bien.Il faut choisir chaque fois le bien en parlant aussi avec nos parents.Nous recevrons d'eux les mieux opinions.
30 3 30
si traducerea te rog.!
Adolescenta este cea mai frumoasa perioada a vietii.Toate momentele cu prietenii sunt minunate.In fiecare zi ne intalnim la scoala si invatam sa socializam.Adolescenta ne da posibilitatea sa vedem si sa facem diferenta intre oameni.Unii te invata raul si altii binele.Trebuie sa alegem de fiecare data binele vorbind si cu parintii nostri.Noi vom primi de la ei cele mai bune pareri.