Răspunsuri

2014-10-26T16:57:28+02:00
-3+2*(-3+1)=
=-3+2*2=
= -3+4=
=1

inafara ca ai facut calculul gresit....m-ai ajutat mult....app: (-6 : 2 + 1) = -2
adica este egal cu -2 nu cu 2
si atunci iti da -7
nam tinut cont:((
nu e nimic....nu conta calculul....eu nu am fost atent la acea paranteza...de asta nu am stiut ordinea efectuarii operatiilor....dar nu ma interesa calculul in special
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-26T17:09:54+02:00
-3+2*(-6:2+1)
-3+2*(-3+1)
-3+2*(-2)
-3-4
-7
se pare ca nu sunteti buni la calcule.... -3-4=-7