Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-26T16:24:28+02:00
Frumuseţea morală este acea frumuseţe pe care foarte puţini o posedă.
1 5 1
  • Utilizator Brainly
2014-10-26T16:26:58+02:00
Bună.
Frumuseţea morală este acea frumuseţe pe care foarte puţini o posedă.
Sigur că frumuseţea morală pe care o poate avea un individ primează în faţa frumuseţii fizice şi cine este lucid mental poate să afirme că nici nu se poate face vreun alt comentariu în acest sens.
Bineînţeles că pentru a avea succes,mai cu seamă în zilele noastre,trebuie să ai în primul rând farmec,să arăţi bine,să ai un fizic impresionant cu trasaturi standard care se regăsesc în cataloagele de profil (înălţime,greutatae,dimensiuni corporale,etc.)
Însă pentru a te numi OM (cu adevărat OM şi nu doar om-accentuez foarte mult asupra acestei comparaţii), trebuie să ai un interior moral cu adevărat fermecător, o frumuseţe psihică nepreţuită pentru a putea fi...preţuit.E ceea ce il face pe om, OM. E acel lucru pe care il vezi la un om care isi traieste viata asa cum trebuie, fara sa minta, fara sa insele, fara sa umble cu lucruri necurate. Sti ca poti avea incredere in el, sti ca iti poate oferi o companie placuta (stie ce inseamna bunele maniere) fara sa te astepti la ceva rau din partea lui, sti ca este asa cum trebuie si ai vrea sa fie un om. Asta spre deosebire de ce care iti provoaca dezgust prin limbajul, comportamentul, sau actiunile lor, pe care nu te poti baza. :) cu placere

Cel mai inteligent raspuns???
Yess! :*
yeeeeeeeeeeeee :)
spunemi contul tau de fb ca sa vb!
nu mi-ai pus mie '' coronita ''' :(