Răspunsuri

2014-10-26T12:36:30+02:00
A) Au fot 45 de portocale(9*5)
b) S-au vandut 15 portocale(3*5)
c)Au ramas 30 de portocale(45-15)

2014-10-26T12:37:01+02:00
A)9*5=45 portocale au fost 
b)3*5=15 s-au vandut
c)45-15=30 portocale au ramas 
Sper ca te-am ajutat .. Succes in continuare :)