Imaginati-va o calatorie in lumea fascinanta a poeziei. Sunteti insotiti de poeta,care va arata drumul cel bun. Realizati un text descriptiv de 10-15 randuri in care sa prezentati taramul de stihuri.

1

Răspunsuri

2014-10-26T12:09:27+02:00
Poeta cu fruntea inalta si cu ochii de un albastru patrunzator m-a invitat intr-o calatoria pe raul Epitetelor care strabatea tara Poeziei. M-am urcat plina de emotie in barca ei care mirosea foarte tare a cerneala si am inceput sa privesc cu uimire lucrurile din jurul meu. Poeta a inceput sa imi arate cum rimele care sareau ca pestii si care ne stropeau si ne faceau sa radem. In departare, vedeam cum un vulcan arunca in toata partile cu versuri care de care mai spectaculoase. Pe maluri, florile isi trimitea parfumul figurilor de stil catre harnicele albine care culegeau polenul si il transformau in nectarul inspiratiei. I-am multumit poetei care imi zambea fericita, pentru aceasta calatorie fantastica si mi-am propus sa revin in Tara Poeziei ori de cate ori va fi posibil.
36 4 36
nu am copiat-o de pe net. Cerinta este "text descriptiv", prin asta eu inteleg ca trebuie sa descriu cum este tara poeziei. Din punctul meu de vedere, e corecta.
ok mersii :*
:))
Ai facebook?
Foarte buna si frumoasa compunerea bravo!!!!!