Răspunsuri

2014-10-26T11:20:04+02:00
Andrei si Alexandru s-au dus la biblioteca scolii sa imprumute cateva carti folositoare pentru ora de romana.S-au uitat pe lista sa vada ce carti le trebuie.Le-au luat si au mers sa stea pe o bancuta sa le citeasca.Ei nu erau disciplinati si au inceput sa citeasca cu voce tare.Oamenii radeau de ei fiindca ei nu au mai fost niciodata la o biblioteca.
Trebuie sa faci liniste in primul rand.Bibliotecara le-a spus sa faca liniste fiinda in sala sunt si alte persoane care vor sa citeasca anumite carti sau sa se intereseze.
Ei au terminat de citit cartile dupa 2 ore jumatate,iar apoi le-au returnat degraba.
Bibliotecara le-a spus ca pot sa pastreze cartile citite timp de o saptamana iar apoi sa le aduca.Ei au plecat si au ajuns la casa lui Alexandru.Au mai inceput sa citeasca inca o data cartile ca sa aiba habar de ele.Andrei fiind neastamparat a scris pe cateva dinte cartile citite.
Alexandru i-a spus ca nu este frumos ce-a facut si ca trebuie sa stearga ce-a scris dar el a scris cu pixul si nu avea corector.
Dupa o saptamana ei au returnat cartile.Biblioteca i-a intrebat de ce au scris pe carti.Daca vor mai face asa ceva cu siguranta n-o sa le mai imprumute carti de la biblioteca.Andrei a inceput sa fie jignit in gandul lui ee fapta urata facuta,iar el a pomis ca niciodata sa nu mai scrie pe carti si sa le pastreze asa cum sunt:noi sau vechi.
Sper ca te am ajytat,este facuta de mine compunerea,sper sa ma crezi.Cauta pe toate site urile si ai sa ma crezi ca compunerea este facuta de mine!
sper ca ti am fost de folos!

4 5 4