Răspunsuri

2014-10-26T10:42:41+02:00
       Este toamna.vantul bate usor si soarele este pe cer.Este cea mai calduroasa zi de toamna.Gospodarii de bucura in plin de ea.Stau pe afara si fac treaba.Plivesc gradinile cu flori,isi ara terenurile de pamant si unii chiar stau degeaba.Scoala a inceput si copiii sunt fericiti deaorece vor invata lucruri noi, si pentru ca siau reintalnit colegii .
        Pasarile calatoare au plecat in tarile calde si rar mai vezi cate o pasare pe cer ciripind.Cuiburile sunt goale si pustii.Nu mai sunt pasarelele cele mici cu  mama lor in cuiburi.Copiii sunt tristi pentru ca nu mai sunt  pasarelele  sa le cante.
       Dar nu se intristeaza prea tare pentru ca stiu ca la primavara se vor intoarce inapoi si vor deveni din nou prieteni.Vor asculta din nou trilurile frumoase cantate de ele.Ei acum sunt foarte fericiti si se duc la scoala cu bucurie.
2014-10-26T10:47:19+02:00
Toamna este momentul in care totul se umple de ultima picatura de frumusete,ca si cum natura ar fii economisit din frumusetile ei pentru momentul final.Pasarile mici si gingase s-au inaltat spre bolta plumburie a cerului,cu o iuteala uimitoare.La intoarcera lor vom auzi din nou un ciripit vesel,fosnet prin cranguri si paduri si armonii sublime.