Răspunsuri

2014-10-25T23:50:00+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
   x      x+1      x+3
 2    + 2      + 2        = 22
   x                3
2    ( 1 + 2 + 2  ) = 22
  x                          x
2    *  11 = 22        2    = 2          ⇒ x=1

  x+2      x+1      x
3     + 3       -  3        = 99
   x     2        
3    ( 3  + 3 - 1  ) = 99
  x                          x
3    *  11 = 99        3    = 9          ⇒ x=2

va multumesc si va rog sa-mi explicati si mie!!
se scoate factor comun 2 la puterea x si in paranteza ramane 2 la puterea x-x adica 2 la puterea 0 care este egal cu 1, al doilea termen este 2 la puterea x+1-x adica 2 la puterea 1 adica 2 si al treilea termen 2 la puterea x+3-x adica 2 la puterea 3 = deci paranteza este egala cu 1+2+8 = 11
si la exercitiul 2 este la fel
este mai clar acum?
da va multumesc din suflet