Răspunsuri

2014-10-25T22:05:14+03:00
Amplificam cu radical de ordin 3 din 9=>
radical de ordin 3 din 81 -3 radical de ordin 3 din 9 supra 3=
3 radical de ordin 3 din 3- 3 radical de ordin 3 din 9 supra 3=
3 (radical de ordin 3 din 3- radical de ordin 3 din 9) /3=
radical de ordin 3 din 3-radical de ordin 3 din 9
2014-10-25T22:07:07+03:00
Deci, poti lucra cu puteri, ca sa fie mai accesibil:
3^2/3/ 3^1/3   -    3/3^1/3=   3^1/3- 3^2/3..
am facut doua fractii si respectiv puterile sunt aceleasi, exponentii se scad..
respectiv, daca doresti cu radical, transformind rezultatul dat, care este scris sub forma de putere, ajungi la acelasi lucru: radical de ordinul 3 din 3 - radical de ordinul 3 din 9..