Redacteaza o compunere, de 10-15 randuri, in care sa realizezi o descriere imaginara a panoramei orasului Paris, vazuta din varfului turnului Eiffel .In compunerea ta, trebuie:
-sa exprimi impresiile in legatura cu panorama descrisa;
-sa ai un continut adecvat tipului de text si cerintei formulate;
-sa respecti limetele de spatiu indicate.

1

Răspunsuri

2014-10-25T21:27:21+03:00
Sper sa te ajut ! Întotdeauna mi-am dorit să vizitez Parisul și mai ales Turnul Eiffel. Astfel că, în 2008, am decis să facem un tur prin Europa și să ne oprim pentru un minisejur de 5 nopți la Paris. În ziua în care am ajuns eram emoționată gândindu-mă la “întâlnirea” cu Turnul Eiffel pe care îl văzusem doar în fotografii.

Ne-am cazat repede și deoarece era seară, am pornit pe jos spre Turnul Eiffel (se afla la aprox. 900 m de hotel) pentru a fi acolo în momentul în care toate beculețele ce îl acoperă se vor aprinde. Am ajuns cu câteva minute mai devreme și am așteptat nerăbdătoare. Mare mi-a fost mirarea și mai mare bucuria cand am văzut că în loc de galben, Turnul Eiffel era albastru reprezentând steagul Uniunii Europene cu stelele galbene caracteristice (ce erau așezate pe partea dinspre Sena).

Pentru mine a fost o mare surpriză, deoarece culoarea mea preferată este albastru si nu mă așteptam ca Parisul să mă surprindă din prima zi într-un mod atât de plăcut.

La ore fixe, pe lângă beculețele albastre, clipoceau mii de luminițe albe ce împodobeau într-un mod foarte elegant acest simbol al orașului. Foarte mulți oameni veniseră să admire pe înserat splendoarea Turnului Eiffel și mulți comercianți încercau să ne convingă să cumpărăm brelocuri sau alte suveniruri.


10 4 10
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
dar poti sa o mai scurtezi! Fao tu de 15 randuri! :D
Comentariul a fost şters
Mersi si eu! oricand! :*