Răspunsuri

2014-10-25T18:10:40+03:00
Folosind Sistemul Silva Ultramind, îţi poţi schimba atitudinea cu privire la o situaţie, persoană ori eveniment care te-a făcut să te simţi rău. 
Când stăpâneşti arta de a te separa de emoţii, începi să observi oportunităţi noi în cadrul manifestării. Asta pentru că nu mai eşti legat de rezultat şi nu mai trăieşti cu teama de necunoscut. Mulţi oameni sunt blocaţi întro circumstanţă anume deoarece se tem să aleagă ceva diferit. Pe cât s-ar putea simţi de rău, ideea unui fapt nou şi imprevizibil sună chiar şi mai rău.
Dar evoluţia noastră constă în schimbare iar atunci când capeţi controlul asupra emoţiilor tale incepi să realizezi că schimbarea este exact ceea ce îţi trebuia. Aceasta deşteptare permite noilor posibilităţi să devină plauzibile, atunci când incepi să vezi, după limitările pe care ni le-am imaginat, adevăratul şi nelimitatul potenţial pe care îl posedăm cu adevărat.Fiecare eveniment, fiecare persoană, fiecare moment din viaţa noastră reprezintă oportunităţi noi de dezvoltare, şi abundenţă.Trebuie să ne eliberăm de mintea noastră emoţională pentru a observa limpede ce se află în faţa noastră.
5 3 5