Intr_un depozit erau 2786 kg de portocale si 7890 kg de mere .in depozit s.au adus cantitai egale de portocale si de mere .daca acum in depozit sunt 15360 kg de portocale cate kg de mere sunt ?

2

Răspunsuri

2014-10-25T17:40:28+03:00
15360-2766=12545
7890+12544= 20434 kg  de mere sunt in depozit
2014-10-25T17:53:49+03:00
2786+7890=10676
15360-10676=4684
4684:2=2342[cantitatea egala]  
2786+2342=5128
7890+2342=10232
5128+10232=15360
1 5 1