Răspunsuri

2014-02-27T18:11:26+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                      Povestea unui fulg de nea

Era mijlocul iernii.Tocmai ma pregateam de culcare cand a venit mama si mi-a citit o poveste numita "Iarna".Mi-a placut foarte mult.
In noaptea aceea am avut un vis foarte ciudat: se facea ca sunt o zana a iernii exact ca in poveste si ca locuiam intr-un castel in nori.
Deodata a venit la mine o alta zana si mi-a zis:
-Esti gata?
-Pentru ce?
-Urmeaza sa pregatim fulgii de nea pentru plecare si trebuie sa ne grabim altfel acestia vor intarzia.
-Oh , da uitasem.
Am urmat-o pe Rainbow , caci asa se numea zana si am ajuns intr-un fel de fabrica. Unele zane taiau miile de fulgi , pe care urma sa-i trimitem pe pamant , informe diferite , altele ii vopseau in nuante de albastru-deschis si alb si in final mai erau si cele care ii asezau pe sortimente , nici un fulg nu semana prea mult.
Am incercat sa tai si eu cativa dar au fost nereusiti asa ca m-am dus sa-i pictez, a trebuit sa aleg multe nuante de culori dar m-am descurcat.
Dupa ce am terminat , eu si toate celelalte zane am luat sortimentele de fulgi si ne-am dus in diferite locuri.
Eu stateam pe nori si inprastiam fulgii de nea in timp ce zanele Supraveghetoare aveau grija ca totul sa fie perfect. De fapt era chiar distractiv.
Dupa vreo doua ore am terminat in sfarsit cu fulgii si ne intorceam spre castelul din nori cand , deodata am auzit pe cineva strigandu-ma parca dintr-o alta lume.
-Trezeste-te somnoroaso , azi ai scoala!
Era mama care tocmai ma trezise din frumosul meu vis.
29 4 29
bine
am uitat sa precizez ca nu avem voie cu dialoguri
atunci le povestesti
ce sa povestesc
dialogurile le "povestesi" adica ceva de genul :O alta zana mi-a zis daca sunt gata iar eu am intrebat-o pt. ce.Ea mi-a raspuns ca pt. pregatirea fulgilor de nea