Răspunsuri

2014-10-25T17:03:23+03:00
"Simţeam însfârşit că eram liberă.Era ceva în acel loc care mă făcea să mă simt diferit.Ceva special.Avea ceva al ei,pădurea.Avea ceva ce lipseşte cu desăvârşire în alte locuri.Nu era vorba de copaci.Nici de plante.Era vorba de sentimentele pe care ţi le transmitea.Când păşeam pe iarba verde şi udă de roua dimineţii.Mirosul acelor de pin şi prospeţimea aerului mă făceau să mă simt tot mai vie pe măsură ce înaintam în străfundurile ei.Susurul izvorului de la marginea unei stânci acoperită de flori şi muşchi moale suna ca un cântec de leagăn când m-am aşezat la rădăcina unui copac bătrân,cu trunchiul gros,de nici 3 oameni nu-l puteau cuprinde.Ciripeau păsărele în jurul meu şi încet..oboseala mă cuprinde.Îmi înăbuş un căscat,şi arunc pentru ultima dată o privire în jurul meu,înainte de a adormi încetişor." sper că e bună :)
o ai mai sus,la răspuns.
da,multumesc tu ai scris-o?
sau ai copiat-o/?
???spune sincer???/
eu am scris-o -.- n-am copiat compuneri şi nici nu încep de pe acum.
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-25T17:11:56+03:00
Cainele meu

Cainele meu este o fiinta importanta pentru mine. Il iubesc foarte mult. Nu stiu ce m-as face fara el. Cand sunt trista vine langa mine si incearca sa ma inveseleasca deoarece el intelege ca mie nu imi este bine.
El este un caine....( scri cum arata el) si cuminte. De fiecare data cand il scot la plimbare sta langa mine, nu fuge de langa mine ca si cum ar vrea sa ma protejeze.
Cainele meu este un caine caruia ii place se se joace si sa fie bagat in seama.
Este un prieten minunat de care voi avea grija mereu si il voi iubi foarte mult.
2 5 2