O compunere despre o intamplare etrecuta toamna ( narativa) de minim 15 randuri

2
Pornisem spre gară. Afară era o atmosferă mohorâtă şi friguroasă. Din faţă sufla un vânt puternic şi rece, care mă împiedica să mă deplasez. Mi-am aşezat mai bine şapca pe cap şi mi-am împins mai adânc mâinile în buzunar. Am ajuns în faţa staţiei de autobuz. Casa mea se află departe de gară, motiv pentru care trebuia să iau autobuzul. În staţie, doi oameni aşteptau autobuzul, la fel de zgribuliţi ca şi mine. Vântul şuiera la atingerea crengilor copacilor golaşi, fără nicio frunză. Răsuflarea rec

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-25T14:45:39+03:00
Eu si prietenii mei eram in parc si ne jucam cand s-a pornit dintr-o data o furtuna .Noi am fost speriati si ne-am ascuns intr-o scara de bloc. Furtuna a durat o bucata buna de timp, dupa aceea am iesit afara si am vazut copaci rupti, baltoacce mari de apa, fire de curent elecric  puse la pamant de stalpi si cate si mai cate. Noi am ramas super, super surprinsi de toate cele intamplate asa ca ne-am scos telefoanele mobile si am inceput sa facem poze, cand am ajuns acasa le-am postat pe retelele de socializare si am adunat multe like-uri dar si mai ulte comentarii legate de catre imaginile infricosatoare vazute de catre toti peietenii nosri.Intamplare a fost, este si va ramane epica caci, da ,da furtuna face ce vrea iar noi acesti micuti oameni nu ne putem pune in fata unei asemeni de tornada- taifun deoarece d-zeu ne-a lasat asa ca sa incercam sa supravituim la aproape orice fenomen Aceasta este intramplarea mea legata de toamna si chiar a fost ieri  sper sa iti placa. Pwwwwwwwwwwpppppppppp. 
2014-10-25T14:47:15+03:00
Eram odata afara impreuna cu prietena/prietenul meu si stateam pe o banca privind frumoasele peisaje ale toamnei:
-uite cate frunze cazute pe jos...ce ar fii daca ne-am mai bucura de copilarie inca putin? a spus Ion (le dai tu ce nume vrei)
-Pai cum am putea face asta?intreba nedumerit Gigel
-vezi covorul acela gros de frunze?
-Da!
-nu ai vrea sa facem un munte din toate acele frunze si sa sarum in ele cum faceam cand eram mai mici?
ooo! DA! Buna idee Ion! Hai sa incepem! Ce mai asteptam?
Cei doi copii s-au jucat toata ziua...iar seara au ajuns acasa cu frunze pana si in pantaloni! Dar cel putin a fost o zi pe cinste...asa ca distrazate cat esti copil!Sper ca ti-a fost de folof!