Răspunsuri

2015-10-30T22:46:02+02:00
a) 5,2 grade = 5 x 60 + 0,2 x 60 = 312 minute  
312 x 60 = 18720 secunde

b) 10,4 grade = 10, 4 x 60 = 624 minute
624 x 60 = 37440 secunde

c) 21,2 grade  = 21, 2 x 60 = 1272 minute
1272 x 60 = 76320 secunde

d) 40,5 grade x 60 = 2430 minute
2430 x 60 = 145800 secunde

e) 11,25 grade x 60 = 675 minute
675 x 60 = 40500 secunde
12 3 12