Răspunsuri

2014-10-25T11:32:22+03:00
(√3 - 5) · 2√3 / √3 =
= 2√9 - 10√3 / √3 =
= 2√3 - 10
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-25T11:33:23+03:00
(rad3-5/rad3)*2rad3 = 
amplificam primul nr din paranteza cu rad 3 =
rad3*rad3-5/rad3 * 2rad3 = 
3-5/rad3*2rad3=
2/rad3*2rad3 = 
2rad3*2/rad3 = 
4rad3/rad3 = 
4

in paranteza. Intelegi?
Comentariul a fost şters
nu
Comentariul a fost şters
pentru ca am amplificat primul nr din parateza cu radical din 3 ca sa aiba acelasi numitor cu urmatorul nr din paranteza. Astfel, se vor scrie sub aceeasi linie de fractie