Răspunsuri

2014-10-24T20:57:41+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Curentul rece ,  curentul Californiei influienteaza  peninsula californoia cu vreme secetoasa si mai racoroasa decit cea din imprejurimile acestei peninsule.  Aceasta si xplica ca pe peninsula California se manifesta o clima  tropicala de  desert, pe cind in partea opusa a continentului -la est teritoriul este influienta de  curentul cald -curentul Golfului -care aduce preciitatii si vreme mai calda.Dovada: Pe peninsula California se extinde un desert tropical, dar pe peninsula Florida- aflata la aceeasi latitudine- cresc   paduri dese variabil umede.
5 4 5
2014-10-24T23:37:05+03:00
Sa luam ca exemplu Florida .aflata in apropierea ecuatorului are o clima destul de calda si oceanica-n acelasi timp. Curentii oceanici sunt calzi si amplifica si ei temperaturile si afecteaza precipitatiile
9 4 9