Era 170 lei si jumatate din pretul ei. Asa ca pretul ei era 170+170=340. Iar doua bluze costa 680. Din culegerea Comper, clasa a doua, nu?
cam scumpe !!!!
Ha, ha, ha,,,,

Răspunsuri

2014-10-24T16:40:37+03:00
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-24T16:47:23+03:00
170+85=255
255*2=510 

sper ca te-am ajutat
multumesc pt rezolvare dar am uitat sa va spun ca cel mic nu a invatat inca immultirea si impartirea mi-ar trebui o explicare in forma grafica ,cred.asa o stiam si eu s-o rezplv