Răspunsuri

2014-10-24T15:08:03+03:00
2014-10-24T15:09:13+03:00
6×4= 20 napolitane, 15×4= 60 caramele, 4×4=16 ciocolate. 20+60+16= 96 dulciuri.
6×4= 24 nu 20
Aaa da.. =100
editeaza, si corecteaza