Răspunsuri

2014-10-24T11:15:55+03:00
1.Cate pagini citeste a doua zi?
84+27=111 pagini
2.Cate pagini citeste a treia zi?
111-36=75 pagini
3.Cate pagini mai are de citit?
366-(84+111+75)=366-270=96 pagini
Raspuns-96 pagini
2014-10-24T11:17:45+03:00
A doua zi: 84+27=111 pag.
a treia zi:  111-36=75
pag. citite: 84+111+75=270 pag.
pag. ramase: 366-270=96 pag. ramase