Răspunsuri

  • Ly3
  • Ambiţios
2014-10-24T09:15:24+03:00
Deci: inmultim fiecare termen din prima paranteza cu fiecare termen din a doua paranteza si astfel obtinem:( 6x-4x+3x-2)-(6la puterea a doua-2+3)(aici,presupun ca stii punem baza comuna,x in cazul nostru si scadem puterile,astfel ne-a dat 6xla puterea a 4: x la a doua si obtinem 6-imparitm si x-ul la 6x-la puterea a doua si tot asa pana impartim la x fiecare termen din a treia paranteza) =(desfacem parantezele)=5x-2-36+2-3=(36+6 la puterea a doua)(aici se reduce -2 cu 2)=5x-38
1 5 1