Anul viitor o sa dau BAC-ul la biologie si nu sunt inca convinsa ce ar trebui sa dau (9-10 sau 11-12), astfel incat sa-mi fie mai usor de invatat. In cei trei ani de liceu, m-am axat doar pe matemarica si partial pe romana, asa ca nu prea stiu ce s-a facut la biologie. Deci, care ani ar fi mai usor de invatat?

1

Răspunsuri

2014-10-25T09:58:36+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Dacă te-ai axat pe matematică înseamnă că ești o fată / băiat cu gândire logică,astfel încât aprofundarea biologiei nu este o problemă. Recomand studiul intensiv al biologiei de clasa a XI-a , deoarece te-ar putea ajuta și pentru admiterea la Medicină. Nu știu dacă asta ti-ai dori ( să fii medic) ,dar oricum nu strică să știi biologia umană. Cunosc oameni care s-au hotărât să susțină examen la medicină în timp ce se pregăteau ( învățau) biologia de cls. a XI-a pentru Bac.
Interesant e faptul că au și reușit. Concluzia- te gândești la ce anume te-ar ajuta în viitor.

SUCCES!