Răspunsuri

2014-10-23T22:08:06+03:00
Matei  s-a nascut la 25.07.2002
fratele lui Matei la 15.03.2005
din 25.07.2002 pana la 31.12.2002 sunt:6 zile+31+30+31+30+31=159 zile
31.12.2002-15.03.2005=2 ani si (31 zile+28+15=74 zile
159zile+74zile=233 zile=230:30=7uni si 23 zile
deci din 25.07.2002-15.03.2005 sunt 2ani, 7luni si 23 zile