Răspunsuri

2014-10-23T17:17:17+03:00
Deci bluza costa 85+170 =255
doua bluze costa 510 (255 * 2)

2014-10-23T17:17:18+03:00
170/2=85 jumatatea de pret
170+85=255 pretul bluzei
255*2=510 pretul la 2 bluze

asa am rezolvat si eu , dar nu e o rezolvare buna pentru un copil care nu a facut inca inmultiri si impertiri este clasa a iia
stim ca 170=85+85
deci juma de pret este 85
170+85=255 pretul unei singure bluze
255+255=510 pretul la 2 bluze