Răspunsuri

2014-10-23T16:37:23+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Vazand care sunt cuvintele , cred ca trebuie sa vorbesti despre cum s-a transformat SUA ( Statele Unite ale Americii ) , trecand de la faza de colonie a Angliei la cea de republica . Foloseste de manual si cauta pe net detalii despre istoria Americii.
" In secolul al 17-lea , Anglia se profileaza drepta una dintre marile puteri ale lumii . Cu granite intinzandu-se de la * pana la * (crede-ma , nu mai stiu exact ) , Imperiul Britanic sufera o criza interna ce-si va lasa amprenta asupra istoriei sale pentru totdeauna . " Si acum poti vorbi despre revolutia burgheza , spui cum s-a ajuns la " Bill of Rights " , pentru ca de asta trebuie sa te vorbesti in legatura cu 1869 .
1689 *
Mersi:)
Sa faci un eseu pe tema asta inseamna automat sa inveti despre ceea ce scrii .Nu stiu oricum cat te poti astepta ca cineva sa faca un eseu de la 0 din compasiune . Mai bine cauti un eseu pe net cu tema asta , sau doua esee diferite pe care le citesti si la integrezi intr-unul singur .
Da da ,mersi oricum.