Răspunsuri

2014-10-23T12:22:14+03:00
23 grade 15 minute 16 secunde - 8 grade 17 minute 23 secunde=14 grade 57 minute 53 secunde

incepem cu secundele nu putem scadea din 16 secunde 23 de secunde si asa luam un minut si il tranformam in secunde adica 60 secunde si ne da 16+60=76 din care scadem 23 si obtinem 53
apoi cu minute nu putem scadea din 15 minute 17 minute si asa luam un grad si il tranformam in minute adica 60 minute si ne da 14+60=74 din care scadem 17 si obtinem 57 sa nu uiti ca un minut l-ai luat si transformat in secunde
apoi gradele 22-8=14 grade
?/
este cel mai bun raspuns?????
da ffff bun multumesc
atunci evalueaza-l ca find cel mai bun
am dat