Răspunsuri

2014-10-23T11:51:46+03:00
Copilaria……cea mai frumoasa perioada a vietii mele. Miracolul oricărei copilării este că, oricât de apăsătoare ar fi împrejurările în care se petrece, sufletul copilului păstrează o inocență sub atingerea căreia totul împrumută ceva din farmecul unui basm, și chiar dacă odată cu trecerea anilor, inocența se va pierde, ceea ce rămane va fi memoria intactă a întâmplărilor trăite în acea vreme.Atunci cand nu ai nicio grija nu te apasa. Asadar legat de aceasta perioada imi amintesc cu drag de jocul meu favorit. De-a v-aţi ascunselea  Se joacă cu cel puţin 3-4 copii. 
Se alege o numărătoare gen „Andante”, „Un’, doi, trei, alege pe cine vrei” ori alta asemenea. Copiii se aşează în cerc, în timp ce unul dintre ei începe să numere. Participanţii vor fi eliminaţi pe rând de către cel care numără. Copilul care rămâne ultimul e cel care „se va pune”. Îşi alege un loc, stabilit de comun acord cu ceilalţi participanţi, îşi acoperă ochii şi-ncepe să numere din 10 in 10 până la 100. Între timp, ceilalţi copiii se ascund.
După ce numărătoarea a încetat, cel care „s-a pus” trebuie să găsească pe rând pe toţi copiii.
Primul care a fost găsit va fi cel care „se va pune” în tura următoare.
Mereu eram fericita jucand acest joc.
 Copilarie draga unde esti?  
Aceasta este compunerea sper ca te-am ajutat!
Cu multa placere! ;)
da
e cea cu apolodor
ok.Acum o scriu! ;)
ok ms
2014-10-23T12:10:26+03:00
Copilaria este o minunata parte din viata oricarui om.Copilaria incepe atunci cand,,copilul incepe sa vorbeasca.De la mama ajunge sa spuna mult mai multe lucruri.De fiecare data cand un copil primeste ce si-a dorit are o copilarie si mai frumoasa.Cei 7 ani de copilarie sunt cei 7 ani de magie in sufletul copilului cat si al parintilor.
1 5 1