Răspunsuri

2014-10-22T21:42:50+03:00
Eram in padure impreuna cu ea (pronume personal,caz Vocativ),Maria.Soarele stralucea puternic,norii erau mai pufosi ca niciodata...
Mie deja mi se facuse foame asa ca la ea (pronume personal ,caz Acuzativ). Ea (pronume personal,caz Nominativ) mi-a dat un baton de ciocolata pe care l-am mancat repede.
Ne-am alergat,ne-am jucat amandoi si ne-am tavalit si prin iarba verde.Totul era asa frumos,pana cand dintr-un tufis s-a auzit un zgomot.S-au vazut doua urechiuse,urechiuse ale unui iepuras. ( pronume  nehotarat,caz Genitiv *nu stiu daca chiar este nehotart dar mneh*). M-am speriat de un iepuras foarte pufost,si eu,si Maria.Am ras de asta putin mai mult decat trebuia. Iepurasul parea ca nu s-a speriat de noi ( Ac.) asa ca a mai stat sa se joace cu noi. 
-Oare cui (Dativ) i-o mai fi frica de un iepure,asa ca noua? rase Maria.
-Doar noua! am ras la randul meu.
Am mai stat acolo si am facut multe alte nazdravanii pana cand am obosit si a trebuit sa plecam acasa.
Ai folosit de multe ori EA , dar este draguta compunerea ta
da :)
sper sa-ti placa
Sper sa nu te sup pe mn . Imi place , dar incearca sa nu mai pui prea multi EA ca nu e bn , nu stiu cum sa zic . Cum zicea fostul meu invatator : " Ne zandare la ureche "
Zgandare **
2014-10-22T21:50:39+03:00
Intr-o zii ca oricare alta, mama ma trezise de dimineata si imi spuse:
-Dragul meu te rog trezestete, azi e sambata mergem in "Tara Minunilor"
-Da dragul meu, ai spus ca sa te trezesc devreme.
Se aud niste aripii falfaind.
-Oh! Buna Mark
Mark era un zan care l-am cunoscut la varsta de 6 ani cu 4 anii in urma, parca imi amintesc seara cand eram cu fratiorul meu si eram singuri acasa.

Da si m-am plictisit de scris continua tu daca vrei ...


Dragul meu , te rog .................. " Tara Minunilor ". Da, dragul meu , ............ trezesc , devreme .
Buna Mark .
Mark , ..................................de 6 ani , cu ..........parca , imi amintesc , .................................fratiorul meu , ...........................
tu ce ai patit
=))