Răspunsuri

2014-10-22T21:41:20+03:00
 a) mg= \sqrt{m*n \sqrt{( \sqrt{3} + \sqrt{2} )( \sqrt{3} - \sqrt{2}) } } = 1
  b) \sqrt{(3 \sqrt{5}+4 \sqrt{3})(3 \sqrt{5}-4 \sqrt{3}) } =  \sqrt{(-2)}
  c[tex] \sqrt{(3 \sqrt{2}+2 \sqrt{5})( \sqrt{2}- 2\sqrt{5})} = | \sqrt{(3 \sqrt{2})^{2}-  \sqrt{(2 \sqrt{5})^{2}  } } =  \sqrt{4} =2
  d) mg=  \sqrt{( \sqrt{15}+ \sqrt{16})( \sqrt{15}- \sqrt{16} ) } = | \sqrt{16} - \sqrt{15} | = 1
2014-10-22T21:45:12+03:00
a) m=√3+√2 si n=√3-√2                     √(3-2) = 1
b) m=3√5+4√3 si n=3√5-4√3 
          √ (9*5-16*3) =√-3
c) m=3√2+2√5 si n=2√5-3√2           
√(6*10-6*10) = √0=0
d) m=√15+√16 si n=-√16+√15
           √(16-15) = 1






puteti sa-mi spuneti si la media aritmetica
media aritmetica la a) (√3+√2 +√3-√2 )/2 =(2√3)/2 =√3
multumesc
deci se aduna si se imparte la cate numere sunt in cazul acesta la 2