Răspunsuri

2014-02-26T20:24:27+02:00
Buna ziua doresc sa va rapesc doar cateva minute din timpul dumneavoastra! Astazi va vom prezenta un nou produs ingenios care nu a aparut inca pe piata :Depresie-Distrugator 3000 , acest produs formidabil va ajuta sa castigati timp pretios si va scapa de obiceiurile proaste , rele si care va incurcau. Cand incepeti sa simtiti o depresie el o extermina silentios , ca un asasin , acesta luptand pentru a va trai viata mai bine si mai distractiv. Pretul este de 259,99999 lei , Bateriile nu sunt incluse. Decorurile nu fac parte din cutie. Reclamatiile pot fi de puse la numarul mobil :0770 ∞∞∞∞∞ sau fax:0359∞∞∞∞∞
37 3 37
2014-02-26T20:38:44+02:00
O sa-ti fac o reclama despre ...inghetata si o sa incep cu o mica desciere (inventie)

   Dorinţa şi entuziasmul pe care cumpărătorii îl afişau în acea vreme a determinat continuitatea activităţii şi apariţia pe piaţă a unei firme producătoare de îngheţată.
Firma „Secret Prod” excelează prin inovaţie, creativitate, idei constructive şi multă muncă. Astfel cu aceste eforturi depuse, astăzi deţine unul dintre cele mai performante depozite frigorifice din zonă, construit la standarde europene.
Astfel firma are tradiţie în fabricarea îngheţatei, iar specialiştii care lucrează în laboratoare au experienţă în domeniu de mai mult de 10 ani. Firma deţine o linie de utilaje performante de fabricare a îngheţatei, cu ajutorul cărora prelucrează ingrediente de cea mai bună calitate, în vederea satisfacerii şi asigurării unei calităţi superioare a produselor fabricate.
 De curand, s-a fabricat si inghetata cou aroma de capsuni si banane care se poate gasi in toate magazinele partenere din tara. Aceasta costa 2 lei, in functie de TVA
31 4 31
Ms..
OOOOO tu erai cel care pusese intrebarea... Ok cu placere
poti sa-mi multumesti si in altfel (butonul) :D