Răspunsuri

2014-10-22T20:30:23+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
x^2-10x+24=x^2-6x-4x+24=\\
=x(x-6)-4(x-6)=\\
=(x-6)(x-4)Scrie răspunsul tău aici
2 5 2
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-22T20:56:36+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Luând în considerare că (a+b)² =a²+2ab+b² și că a²-b²=(a+b)(a-b), încercăm să grupăm termenii astfel : E =x²-10x +25 - 1 =(x-5)² - 1 = (x-5+1)(x-5-1) = (x-4)(x-6)
3 5 3