Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-23T04:14:30+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
       Dupa parerea mea ,,frumosul si uratul'' sunt niste termeni relativi.
       In primul rand, consider ca nu poti da o definitia clara a frumosului sau a uratului. In acest sens, aduc ca argument faptul ca ceea ce mie mi se pare frumos, altuia i se poate parea urat si invers.
       In al doilea rand, fiecare epoca are standardele ei de frumusete. Daca in vremuri de mult apuse erau preferate femeile cu tenul cat mai alb, astazi astfel de femei sunt privite ciudat, ba chiar sunt intrebate daca sunt bolnave. Alta data erau preferate femeile cu forme, astazi ele trebuie sa fie cat mai subtiri. In mediul rural si astazi sunt preferate femeile mai plinute, mai solide presupunandu-se ca sunt mai apte pentru munca grea a campului.
        In concluzie, frumosul si uratul poate fi perceput diferit de la o persoana la alta, de la o societate la alta si chiar de la o epoca la alta.
*imi pare rau pentru intarziere, dar am o multime de mesaje cu teme pe care trebuie sa le rezolv si fac fata cu greu...sper sa nu fie prea tarziu :(