Răspunsuri

2014-10-22T18:34:30+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
( \sqrt{x} )'=(x^{ \frac{1}{2}} )'= \frac{1}{2} x^{ \frac{1}{2}-1}=\frac{1}{2} x^{ -\frac{1}{2}}=\\
=\frac{1}{2} \frac{1}{x^{\frac{1}{2}}} =\frac{1}{2} \frac{1}{ \sqrt{x} }=>\\
( \sqrt{x} )'= \frac{1}{2 \sqrt{x} } Scrie răspunsul tău aici
10 3 10