In 3 depozite erau 1900 kg zahar. din primul depozit s a vandut 463 kg, din al 2-lea 315 si din al 3-lea 207 a ramas aceeasi cantitate de zahar. cat zahar a fost in fiecare depozit????

2
am aflat o 463+315+207=985 1900-985=915/3=305 in primul 305+463=768 in al doi-lea 305+315=620 in ultimul 305+207=512. verificare 512+620+768=1900

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-02-26T19:04:13+02:00
A+b+c=1900 kg
1900-(463+315+207)=915 kg (cantitatea ramasa in cele 3 depozite) ⇒ 915/3=305 kg.
In primul erau: 463+305=768 kg; in al doilea: 315+305=620 kg;
in al treilea: 305+207=512 kg.
Solutia: 768 kg, 620 kg, 512 kg
2014-02-26T19:09:38+02:00
463+315+207=985   1900-985=915      915:3=305         305+463=768      305+315=620    305+207=512