Răspunsuri

2014-10-24T23:18:29+03:00
Aflam cati km merge cu trenul:
38km+1970km=2008km
aflam cati km a parcurs in total:(bicicleta+tren)
38km+2008km=2046 km
aflam cati km mai are de parcurs(cu autocarul)
7500km -2046 km=5454  km 

R=5454 km,pe care ii parcurge cu autocarul,adica restul.

38+2008+5454=7500 .
1 5 1