Realizeaza caracterizarea matusii Marioara din opera ,,Amintiri din copilarie" am nevoie in 15-30 minute.

2
Matusa Mariuca:este rea doar atunci cand trebuie, mai ales cu Nica. Dar ea vrea doar sa il faca mai cuminte, insa ea nu intelege ca Nica e doar un copil.Una dintre trasaturile caracteristice a „Amintirilor din copilarie", care ii da valoare si originalitate artistica, este prezenta comicului sub doua dintre formele sale cele mai importante: umorul si ironia.

Răspunsuri

2014-02-26T17:29:52+02:00
Matusa Marioara este o persoana  destul de dura dar este si corecta.Ea incerca sa tina sub control nazbatiile facute deNica.Chiar daca ea il cearta pe Nica si uneori il bate are mereu un motiv.Ea incearca sa faca dintrun copil neastamparat un copil politicos.Deci pe scurt ea este o persoana buna cand Nica face lucruri bune si devine mai severa atunci cand Nica face nazbati.
                             Sper ca te-am ajutat
68 4 68
2014-02-26T17:36:28+02:00
Matusa Marioara din Amintiri din copilarie scrisa de Ion Creanga era o femeie cu o varsta destul de inaintata ,este un personaj meschin din punctul de vedere a lui Nica si foarte curioasa de toate faptele comise de catre Nica.Era zgarcita fiindca adesea Nica obisnuia sa fure cirese din pomii ei fara a cere voie. Sper sa te ajute.
37 4 37