Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-02-26T16:49:04+02:00
2/5 din 220: 2·220/5=88 km (parcursi in prima zi); raman 220-88=132 km;
1/4 din 132: 132/4=33 km (in a doua zi): dupa primele doua zile: 88+33=121 km.
In a treia zi: 220-121=99 km.
Solutie: prima zi=88 km; a doua zi=33 km; a treia zi=99 km.
28 4 28