Care-mi traduce propozitiile ? : D : Apres y etre restee quatre ans, j'ai repris des etudes a l'universite pour prepare un diplome de communication.
Depuis une loi de 1976, on controle les entreprises qui font de la pollution et detruisent l'environnement. Je donne aussi des conferences sur le traitement de l'eau et des dechets industriels. Pourquoi ai-je choisi ce travail ?
Et comme ni les maths ni la physique ne me faisaient peur, j'ai devenir ingenieur pour realiser mon reve : proteger l'environnement de facon active .
Chaque fois que j'ai devant moi une personne qui a perdu son emploi, son longemet, une personne qui a tout perdu, je fais tout ce que je peux pour l'aider a retrouver un peu d'espoir.

2

Răspunsuri

2014-02-26T16:40:56+02:00
Fi rămas acolo după patru ani, am reluat studiile la universitate pentru a pregăti o diplomă în comunicare.
Legea din 1976, companiile care controlează poluarea și distrug mediul înconjurător. Eu da, de asemenea, prelegeri cu privire la tratarea apei și a deșeurilor industriale. De ce am ales acest loc de muncă?
Și, după cum nici matematica, nici fizica ma speriat, am devenit inginer de a realiza visul meu: proteja mediul înconjurător mod activ.
De fiecare dată când am în fața mea o persoană care și-a pierdut locul de muncă, longemet lui, o persoană care a pierdut totul, eu fac tot ce pot pentru a ajuta găsi un pic de speranță.

Da, google translate :-j nu vreau google translate
Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-26T19:30:35+02:00
După  am stat patru ani, am reluat studiile la Universitatea pentru a pregăti un grad de comunicare.Printr- o lege din 1976, putem controla companiile care face poluării şi distruge mediu. Asemenea, a oferit cursuri de tratamentul de apă şi deşeuri industriale. De ce am ales acest lucru?Şi cum ar fi matematica sau fizica mi-a fost frică, devin un inginer pentru a realiza visul meu: proteja mediul activ.Ori de câte ori am înaintea mea o persoana care a pierdut slujba, sau o persoană care a pierdut totul, eu fac tot ce pot pentru a ajuta, a găsi unele speranţe.
1 5 1