Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-21T19:34:02+03:00
Familia este cuibusorul cladit pe afectiune,fidelitate, respect si incredere, pe toleranta si iertare, cu alte cuvinte spiritul de sacrificiu pe care esti dispus sa-l ai in cadrul acesteia.
In opinia mea, familia este cel mai importat si frumos cuvant pe care il poate rosti cineva deoarece ea este singura care ne e aproape la bine, dar si la greu, spre deosebire de prietenii materiali sau falsi care roiesc in jurul nostru. 
In primul rand, influenteaza tinerii in alegerea unei profesii intr-un mod placut fiindca ea observa evolutia si calitatile unei persoane indrumand-o spre locul potrivit .
Din alt punct de vedere, familiele pot fi si destramate, indrumandu-si urmasii spre drumuri deloc potrivite acestora. Spre exemplu copii din zilele acestea care uita sa asculta de sfaturile parintilor, acestia fiind despartiti, sau plecti in strainatate.
Intr-o alta ordine de idei, acel loc in care ne umplem de fericire dupa o zi incarcata, familia, poate impinge tinerii spre o cariera mai putin placuta de ei, faptul explicandu-se prin acele domenii pe care calca fara a lasa ceva prin urma.
 In concluzie, familia influenteaza in mod sigur tinerii in alegerea unei profesii prin puterea actiunilor sale.

12 3 12