Răspunsuri

2014-10-21T19:12:43+03:00
1+2√2+2+1-2√2+2=6 deoarece+2√2-2√2=0 iar 1+2+1+2=6  se aplica formula
(a+b)²=a²+2ab+b² sau (a-b)²=a²-2ab+b²
Mersi frumos :*
Cu multa placere!
(1+√2)²+(1-√2)²
1) 1²+2*1*√2+(√2)²=1+2√2+2=3√2
2) 1²-2*1*√2+(√2)²= 1-2√2+2=3-2√2
3√2+3-2√2=1√2+3
Pff!!
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-21T19:14:32+03:00
Aici este formula: (a+b)²=a²+2ab+b² sau (a-b)²=a²-2ab+b²
(1+√2)²+(1-√2)² 
1) 1²+2*1*√2+(√2)²=1+2√2+2=3+2√2
2) 1²-2*1*√2+(√2)²= 1-2√2+2=3-2√2
3+2√2+3-2√2=3+3=6
Cu placere!
aha am observta si eu:D
Nu am vrut sa fiu rautacioasa.
mersy
uite in mesajele tale
tiam scris ceva