Răspunsuri

2014-02-26T15:39:01+02:00
1. Autorul se duce in vizita la prietena sa .
2. Copilul este neastamparat .
3. Ionel a plecat cu dulceata si se intoarce cu borcanul gol .
4. Cand a plecat autorul a realizat ca avea dulceata in sosoni 
2014-02-26T15:46:02+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
1.Naratorul s-a dus in vizita la familia Popescu, pentru ai ura un ''La multi ani'' lui Ionel.
2. Ionel, un copil obraznic si neastamparat face multe traznai.
3.Dupa ce fumeaza Ionel lesina.
4. Dandu-i maiorului de rosiori primul ajutor, oaspetele pleaca acasa,intelegand de ce Ionel iesi pe gol cu cheseaua. Pentru ai turna dulceata i sosoni.
In timp ce adultii vorbesc, musafirul isi aprinde o tigara, iar imediat este urmat de Ionel, care isi aprinde si el o tigara, cerandu-i foc musafirului. Acesta nu stie ce sa faca, dar este indemnat de mama baiatului sa-i aprinda si lui tigara. Mama se amuza de aceasta intamplare, ca si cum acest lucru ar fi fost obisnuit in casa lor.
Baiatul fumeaza tigara pana se termina, apoi ia cheseaua cu dulceata si se plimba cu ea dintr-o camera in alta, pana la un moment dat, cand acesta lasa cheseaua cu dulceata goala pe masa. Ia mingea si o tranteste furios de parchet, varsand cafeaua pe pantalonii de culoare deschisa a musafirului.
In timp ce se joaca cu mingea, baiatul cade alb la pamant. Musafirul il stropeste cu apa rece, si baiatul isi revine.Salvatorul ii spune ca nu e bine sa fumeze, si ca de aceea a patit asta.

Musafirul pleaca, si cand ajunge acasa, constata ca dulceata cu care se plimba baiatul, a ajuns in papucii lui.
Cu multa placere!!
multumesc