Răspunsuri

2014-10-21T17:04:09+03:00
2 054 + 1 260 = 3 314 peri
20 54 + 370 = 2 424 pruni
2 054 + 3 314 + 2 424 = 7 792 pomi
1 5 1
2014-10-21T17:05:25+03:00
2054+260=2314 peri. 2054+370=2424 pruni. 2054+2314+2424=6792 pomi total