Răspunsuri

2014-10-21T16:42:04+03:00
835 - 335 = 500 ziare si reviste s-au vandut
500 : 2 = 250 reviste s-au adus
250 + 335 = 585 ziare s-au adus
multumesc frumos,,,alta varianta fara 500 impartit la 2 ca nu au invatat impartirea decat pana 100
ms
2014-10-21T16:45:10+03:00
1. Cate ziare si reviste s-au vandut?
        835-335=500(ziare si reviste)
        500:2=250
2. Cate ziare s-au adus?
        335+ 250=585(ziare)

3. Cate reviste s-au adus?
         835-585=250(reviste)
                                                                     Raspuns: 585 ziare, 250 reviste