Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-26T09:44:38+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
  Amintiri dintr-o calatorie de Calistrat Hogas este o descriere si o opera epica deoarece  autorul isi transmite gandurile  si sentimentele in mod indirect cu ajutorul personajelor  ,a figurilor de stil  si a imaginilor artistice. 
    Un prim argument care este adus acestei opere este modul principal de expunere care se imbina cu naratiunea si formeaza o opera atractiva pentru cititori .Sa nu uitam ca modul de expunere predomionant  in text descrie un peisaj din natura pe timp de vara deci inseamana ca  ca exista foarte multe pasaje descriptive.
     O alata caracteristica adusa sunt figurile de stil care imbogatesc vocabularul acestei opre sau chiar exagereaza . Epitetul este cel mai des folosit in  text dar si  hiperbola de exemplu : o trasnitura colosala , si brazi si platini ametitor de inalti .
      Ultima caracteristica sunt imaginile artistice csre se impletesc cu figurile de stil si ceeaza un peisaj de vis . Niste exemple de imagini artistice sunt imagini vizuale  soarele alb de fierbinte ,  dealurile acoperite cu fanete si samanaturi si  imagini auditive glasul vantului , ajunge pana la noi  glasul omului si al toporului . o trasnitura colosala  umple vaile muntilor .
         In concluzie acest text este o descriere si apartine operei epice.
178 4 178
da
dc?
:)
si eu sunt in clasa a6-a si am avut tot aceeasi tema
aaa