Cum se traduce din limba engleza in romana textul:
,,My mother is a good person,she love me.My brother is rude,but mom love he too.My sisters are so nice and smart.Tomorrow,my grandmother will come to stay for a week with me.I hope to have a great week with my family,and cakes!

Multumesc

2

Răspunsuri

2014-02-25T22:02:14+02:00
Mama mea este o persoana buna si ma iubeste. Fratele meu este rau dar mama il iubeste. Surorile mele sunt dragute si destepte.Maine bunica mea va veni la noi sa stea cu mine pentru o saptamana. Sper sa am o saptamana grozava alaturi de familie si prajituri.
Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-25T22:06:40+02:00
Mama mea este o persoana buna, si ma iubeste. Fratele meu este nepoliticos, dar mama il iubeste asa cum este.Surorile mele sunt atât de frumose și istete.Maine, bunica mea va veni să stea  o săptămână cu mine.Eu sper sa avem o săptămână grozava cu familia , și prăjituri!
Mama mea este o persoana buna si ma iubeste. Fratele meu este nepoliticos, dar mama il iubeste asa cum este. Surorile mele sunt asa frumoase si destepte. Maine, bunica mea va veni sa stea o saptamana cu mine. Sper ca voi avea o saptamana grozava cu familia si prajituri! (Unele cuvinte sunt gresite acolo!)