Redacteaza o compunere de 20 de randuri in care sa realizezi o descriere artistica a unui fenomen al naturii observat de tine primavara.
Apropo, nu trebuie neaparat sa-mi scrieti 20 de randuri ca nu e nevoie. :)) Scrieti nici mai mult, dar nici mai putin, potrivit, poate imi mai vin si mie idei. :)

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-20T20:48:21+03:00
Ploaia este un fenomen al naturii des intilnit in viata noastra de zi cu zi . Aceasta este necesara pentru pamint , recolta , flori , pentru  acesi frumosi si rotati copaci ce ne purifica aerul respirat tot timpul de noi . Ploaia este  importanta pentru natura asa cum este apa si mincarea pentru om. Ea este ca o hrana pamintului ce il ajuta sa creasca in el recolte mascate  , frumoase , gustoase   , florile ce ne bucura privirea  si iarba ce ne gidila vara taltile acolo unde noaptea greierasii cinta in stuna si unde cite furnicuta isi gaseste de-ale gurii . Copacii a caror fruinze sunt acoperite cu praful drumului , se bucur si se scalda  in proapata ploita. Daca nu ar fi ploaia totul s-ar usca pe pamint  iar noi nu am avea cu ce ne alimenta , de aceea ea  inseamna insasi viata .
70 4 70