Răspunsuri

2014-10-20T20:33:28+03:00
Log in baza 2 din x=3-2log baza 2 din 3 => log baza 2 din x+2log baza 2 din 3-3log baza 2 din 3=3 (am trecut log in partea stanga) => log baza 2 din x+6log baza 2 din 3/3=3 (dupa formula log baza a din x-log baza a din y=log baza a din x/y) => log baza 2 din x+6log baza 2 din 2=3 => log baza 2 din x+0 (pt ca log baza a din 1=0) =>log baza 2 din x=3 => 2 la puterea 3=x=> x=8.  (pt ca a la puterea x=b,din log baza a din b). Eu cred ca asa se face.Sper ca te-am ajutaat