Răspunsuri

2014-10-20T19:35:02+03:00
 Masculii au lungimea de 2,70–3 m, înălțimea de 1,40 mtrăiește în Pădurea Gir din nord-vestul Indiei.
ce maninka,si habitatul imi trebu principalu
Leul vaneaza girafe, zebre, bivoli, gazele si uneori pui de elefanti, rinoceri si hipopotam.Leul prefera savanele si campiile intinse, insa poate fi intalnit si in tufarisuri si paduri.